Combi-pakket

Wil je je geboortereportage combineren met een baby-wellness sessie dan je een combi-pakket boeken. Wanneer je een combi-pakket geboortereportage + baby-wellness bij ons boekt ontvang je een korting van 100 euro. Je betaalt 1285 euro ipv 1385 euro.

Boek nu

Andere combi-pakketten

Wil je je geboortereportage combineren met een zwangerschaps- en/of een newbornshoot of geboortekaartjes met foto van je pasgeboren baby kijk dan op onze persoonlijke sites voor de verschillende mogelijkheden en bijhorende kortingen.

Marijke ThoenKim Rondas

Samengevat

  • Voor geboortereportages werken we samen op basis van onze week/week wachtkalender. Dit wil zeggen dat de fotograaf die van wacht is wanneer de geboorte van jouw baby zich aankondigt aanwezig is bij de bevalling.
  • De baby-wellness sessies doen we, uit praktische overweging omdat we anders tijdens zo’n sessie letterlijk handen te kort komen, met z’n tweeën. Beide fotografen zijn dus aanwezig bij jouw baby-wellness sessie.
  • Voor zwangerschap, newborn en/of geboortekaartjes kies jij zelf jouw fotograaf. De fotograaf van jouw keuze maakt dan de foto’s.Om jouw keuze te maken kan je kijken op de persoonlijke websites van Marijke en Kim