Wat is baby wellness?

Een zalig relaxte fotosessie waarbij de kersverse mama en haar baby centraal staan. De fotosessie gaat door in een bad met kruiden, bloemen en etherische olie. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar heeft ook een rustgevende helende werking op mama en baby.
We weten allemaal hoe druk en intens een kraamperiode kan zijn. Daarom is onze “baby wellness sessie” buitengewoon heerlijk, zowel voor jou als voor je baby. Even op adem komen, herbronnen en genieten, weg uit de drukte van alledag, geen oudere broertjes of zusjes in de buurt, enkel jij en je baby.. De volledige sessie staat dus in teken van rust en ontspanning. Het eindresultaat is een set aan mooie foto’s én opgeladen batterijen zodat je er weer even tegenaan kan.

Boek nu

Roses and Babyblues

Melkbad met onder meer roosjes, korenbloemen en drie-kleurig viooltje.
Een melkbad is zeer verzorgend en voedend voor de huid. Voeg daarbij de rozen, korenbloemblaadjes en het drie-kleurig viooltje en je krijgt een heerlijk verwenbadje voor alle zintuigen!
Roos helpt bij ‘overgang’,ideaal dus om je pasgeborene te verwelkomen op deze wereld. Korenbloem heeft en verzachtende en verfrissende werking op de huid. Drie-kleurig viooltje wordt voornamelijk gebruikt bij droge huid, luiereczeem en melkkorstjes. Het werkt verzachtend, wondhelend en ontstekingswerend.

Golden Dreams

Golden dreams is een verzorgende en helende kruidenmix met onder meer Calendula, Kamille en Oranjebloesem.
Calendula (of goudsbloem) werkt ontsmettend, wond-helend en bloedstelpend. Deze eigenschappen in combinatie met de verzachtende werking maken van Calendula een must in natuurlijk huidverzorging- en babyproducten. Kamille is eveneens onontbeerlijk door de huidverzorgende eigenschappen. Werkt wondhelend, huidherstellend en jeukstillend.
Roomse kamille heeft gelijkaardige huidverzorgende eigenschappen, ideaal bij droge, gevoelige huid. Versterkt huidweefsel en is een uitstekende zuiveraar.
Vrouwenmantel wordt uitwendig voornamelijk gebruikt voor vaginale spoelingen.
Ten slotte nog een ideaal “babykruid”, nl.oranjebloesem. Oranjebloesem is zeer mild en verzachtend voor de huid, de zacht-zoete geur werkt ontspannend en rustgevend.