Combi-pakket

Wil je je geboortereportage combineren met een baby-wellness sessie dan kan je een combi-pakket boeken. Wanneer je een combi-pakket geboortereportage + baby-wellness bij ons boekt ontvang je een korting van 100 euro. Je betaalt 1285 euro ipv 1385 euro.

Boek nu

Wil je je geboortereportage combineren met een zwangerschapsshoot, kraamsessie en/of newbornshoot of geboortekaartjes met foto van je pasgeboren baby dan vind je hierover onderstaand meer informatie.

Andere combi-pakketten

Wil je je geboortereportage combineren met een zwangerschaps- en/of een kraamsessie, newbornshoot of geboortekaartjes met foto van je pasgeboren baby kijk dan op onze persoonlijke sites voor de verschillende mogelijkheden en bijhorende kortingen. Kraamsessies en geboortekaartjes worden momenteel enkel aangeboden door Marijke. Een link naar de combi-pakketen die Marijke aanbiedt vind je hier. Een link naar de combi-pakketen van Kim vind je hier

Marijke ThoenKim Rondas

Samengevat

  • Voor geboortereportages werken we samen op basis van onze week/week wachtkalender. Dit wil zeggen dat de fotograaf die van wacht is wanneer de geboorte van jouw baby zich aankondigt aanwezig is bij de bevalling.
  • De baby-wellness sessies doen we, uit praktische overweging omdat we anders tijdens zo’n sessie letterlijk handen te kort komen, met z’n tweeën. Beide fotografen zijn dus aanwezig bij jouw baby-wellness sessie.
  • Voor zwangerschap, kraamsessies, newborn en/of geboortekaartjes kies jij zelf jouw fotograaf. De fotograaf van jouw keuze maakt dan de foto’s. Om jouw keuze te maken kan je kijken op de persoonlijke websites van Marijke en Kim